Stacks Image 8023

«The philosophical Mercury now appears elevated to purple redness, and the sign of the sulphurous tartar salt has been given the glyph of sublimation»

Alkymiretreat - Å føde seg selv


Dette er et retreat som søker tilflukt i det indre parforholds healende ånd: Tilgang til harmoni og kreativitet forutsetter personlig vilje til å møte flyt og stagnasjon med samme vennlige holdning, gjennom rytmisk dans med feminine og maskuline ressurser.

Det grunnleggende arbeidet som er lagt ned i kolben, som ytre speilbilde for den indre virkelighet, er en solid støtte dette arbeidet som Jung kaller individuasjonsprosessen og Jes Bertelsen anbefaler som basis for dypere spirituelt trening.

Retreat-undervisningen gir hver enkelt mulighet til å gå videre i sin prosess med fokus i meditativ fordypning, kreativ dialog med kolben og deling i gruppen.

Det introduseres nye energi øvelser fra Bob Moores skattkammer som støtte til økende indre sentrering av feminin-maskulint flyt i væren og gjøren.


Det alkymiske skattkammer gir symboler og arketypisk struktur via Mutus Liber, en alkymisk billedsymbol bok fra 1677, og dette arbeidet deles over tre år:

2019: Å føde seg selv
2020: Å samle dugg
2021: Å vekke det som ikke lever
Alle tre retreat kan tas enkeltstående.

Retreatene holdes hvert år i mai omkring til Kristi Himmelfartsdag, og er åpen for alle som går på Videreutdanning IV eller har gått Videreutdanning II & III ved Sattva Kunstterapeutisk Institutt.

Internatets retreat-rammer favnes av rytmisk stillhet, healing og kropps-øvelser, faste, enkel mat og velgjørende te.


IMG_2568
Therese Ninti Falck
Er faglig ansvarlig og lærer på SKI. Har undervist prosessorientert jungiansk kunstterapi siden 2003 og arbeidet som terapeut i 28 år. Jungiansk kunstterapi og meditasjon har gitt henne redskaper til utfolde tillit og frihet i livet, og dette brenner hun for å gi videre. Hun har stor glede av å støtte menneskets kapasitet til å hele seg selv i felleskap.

Dato: 28. mai - 2. juni 2019.
Sted: AKS - Auskin Kreative Senter
Vukuveien 971. 7660 Vuku


Pris: 4900,-

Depositum kr. 2450,- betales ved tildelt plass. Restbeløp på kr. 2450,- betales 4 uker før kursstart.
 
Ankomst tirsdag fra kl 16:00
Retreatet starter tirsdag kl 17:30
Avsluttes søndag kl 15:00
 
Overnatting:
Flermansrom kr. 1750,-
Dobbeltrom kr. 2250,-
Enkeltrom kr. 3.500,- inkl. sengetøy.

Overnatting betales 4 uker før kurset. Faktura sendes fra AKS. Ingen tilbakebetaling ved avmelding senere en 2 uker før kurset.

Mat: 
Lett faste deler av dagene, en hel fastedag og mat som lages i felleskap.
Kr. 800,- betales til matkassen første dag. Vennlig send mail om du unngår noen typer mat eller har allergi.


Faktura for depositum sendes ut ved tildelt plass, når den er betalt er plassen bekreftet. Ved avmelding senest 3 uker før kurset, betales kursavgift minus et beløp på 500,- tilbake. Ved avmelding senere en 3 uker før kurset betales dessverre ikke kursavgiften tilbake.

Hvordan komme til
AKS.
Du flyr til Trondheim lufthavn så tog til Verdal. Ellers tog fra Oslo i sør eller Fauske i Nord. AKS ligger ca. 15min med bil fra Verdal.
Å samle dugg.
Integrasjon av de mannlige og kvinnelige eteriske hovedstrømmer, utdypet undervisning av The Microcosmic Orbit og støttende healing øvelser.

Å samle dugg
Stacks Image 8001
Å vekke det som ikke lever
Stacks Image 8029
Å føde seg selv
Stacks Image 8044

Sattva Kunstterapeutisk Institutt - Vukuveien 971. 7660 Vuku - Norge -
Orgnr: 971 040 262 - Telefon: 911 74 987