Stacks Image 8008

Par i fordypelse

Tantra, seksualitet og kreativitet

Kurset er for par som ønsker å finne nye steder i samlivets hage. Som føler at parforholdet trenger både inspirasjon og provokasjon for å vokse. Øvelser, leker og kommunikasjonsformer er tilrettelagt for å anvendes videre hjemme. Undervisningen veksler mellom par-øvelser, dialog og deling i gruppen .

I et voksenliv er flørt og tenning en skattekiste for lekenhet og frihet. Det inviteres inn med forskjellige øvelser, hvor vi undersøker premissene for at leken kan få større spillerom i hverdagen. Vi utforsker forholdet ved å invitere lyst, emosjoner og følelser inn i kommunikasjon.

Å finne glede og trygghet i å være ærlig med hva vi tenker, føler, fantaserer og drømmer om, åpner for nye rom i personligheten såvel som samlivet.

Å bli i kontakt med det som oppstår uten å ville utløse eller avvise, er noe vi definerer som en kvinnelig rommende holdning. Det mannlige er handlekraftig i direkte motpol til det kvinnelige. Et tilfredstillende parforhold og seksualitet handler om å la det mannlige og kvinnelige danse i et likeverdig samspill, gjennom trening, lek og bevisstgjøring.

Fruktene ved å komme mer frempå med seksualitet, følelser og emosjoner er frihet og friskhet i forholdet. Og ikke minst mer lekenhet og lyst. Prisen er å våge føle usikkerhet og sårbarhet i modningsprosessen.

Vi bruker forskjellige teknikker og øvelser fra det Jungianske perspektiv, kreative uttrykk, meditative øvelser samt inspirasjon og øvelser fra Vækstcenter Tantraen.

Kurset er åpent for par som er sikker på seg og sitt forhold. Kurset er enkeltstående men vil tilbys hvert år. Par som har vært på foregående kurs er prioritert plass.

IMG_2564
Undervisere:
Therese & Kian Falck
Les om oss under Tantra & seksualitet
Dato: 19. - 22. september 2019
Sted: AKS - Auskin Kreative Senter
Vukuveien 971. 7660 Vuku

Pris: 2.500,- pr. person.

Betales ved tildelt plass.
 
Påmeldingsfrist 5. august.

Min 6 par. max 11 par.

Ankomst torsdag fra kl 16:00
Kurset starter torsdag kl 19:00-22:00
Fredag og Lørdag 9:00 - 13:00 og 16:00 - 19:00 samt 21:00 - 22:00.
Søndag kl. 9:00 - 15:00
 
Overnatting:
Kr. 1.110,- pr. person i dobbeltrom.
Kurset er et internatkurs.

Total sum kurs og overnatting: 3.610,- pr. person.

Overnatting betales 4 uker før kurset. Faktura sendes fra AKS. Ingen tilbakebetaling ved avmelding senere en 4 uker før kurset.

Mat:  Ca. 600,- pr. person. Maten er til kostpris. Vi deler utgiftene. Måltidene lages i fellesskap.

Har dere ikke gått på kurs hos oss tidligere skriv noen ord om deg selv.

Det er plass til 11 par.

Hvordan komme til
AKS:
Du flyr til Trondheim lufthavn så tog til Verdal. Ellers tog fra Oslo i sør eller Fauske i Nord. AKS ligger ca. 15min med bil fra Verdal.


Sattva Kunstterapeutisk Institutt - Vukuveien 971. 7660 Vuku - Norge - Orgnr: 971 040 262 - Telefon: 911 74 987