2020

Kreativ flyt

– Når kreativitet gir mening!

kr. 2200,-

Kurset er dessverre avlyst pga Covid 19 situasjonen. Nytt kurs kommer høsten 2020.
 
I Kreativ Flyt undersøker vi kreativitet gjennom kunstterapi, selvutfoldelse og mindfulness. Hva er vesentlig og hva vekker kreativiteten?
 

Kontakt og tillit til kreativiteten undersøkes gjennom frie uttrykk med farger. Vi arbeider med drømmer, selvrefleksjon, dialog og kreative metoder som tegning, maling og kropps-oppmerksomhet. 

Kurset er prosessorientert: Den enkeltes umiddelbare erfaringer er avgjørende som veiviser, og kunstterapeutiske metoder anvendes for å undersøke temaer i egen psyke. Målet er å frisette egne ressurser, glede, inspirasjon og kreativitet.

Kurset er for deg som er interessert i å undersøke kunstterapi og kreativ selvutfoldelse som metode til egen vekst, for inspirasjon til undervisning og arbeid med mennesker.

Det er et godt introduksjons kurs om du er interessert i vår utdannelse og krever ingen forkunnskap, kun nysgjerrighet og lysten til å erfare kreative selvutviklings prosesser.

Fredag 18:00 – 21:00
Lørdag 10:00 – 19:00
Søndag 10:00 – 15:00

Kun 10 deltakere.

Kurset betales ved påmelding.

Overnatting:

2 netter i enerom.
2 netter i tosengsrom med en av samme kjønn.

Kurset er et internatkurs, Obligatorisk overnatting.

 

Mona H. Sand

Diplomert kunstterapeut og underviser på Sattva Kunstterapeutisk Institutt siden 2008. Eier og leder AKS – Auskin Kreative Senter. Mona har kreativiteten som omdreiningspunkt i livet, som treskjærer og billedkunstner og i kommunikasjon med det ubevisste i kunstterapeutisk arbeid. AKS er fundert på Monas ønske om å gi mennesker mulighet til å utforske det kreative potensiale.